کد خبر: ۸۳۵۰۲۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار:
کسینجر تجسم رویای آمریکایی

هنری، سیاستمداری که تاریخ قرن بیست را برای آمریکا نوشت

بی شک «هنری کسینج»ر یکی از اثرگذارترین سیاستمداران و در زمره شناخته ترین آنها در عرصه سیاست قرن بیست و دو دهه قرن بیست و یکم در حوزه سیاست خارجی آمریکا می باشد. کسینجر که با نام معمار برخی نظریه های سیاسی – امنیتی - دیپلماتیک در عرصه روابط بین الملل شناخته می شود در دسته نظریه پردازان واقع گرایی کلاسیک قرار دارد.
هنری، سیاستمداری که تاریخ قرن بیست را برای آمریکا نوشت

گروه فرهنگی: بی شک «هنری کسینج»ر یکی از اثرگذارترین سیاستمداران و در زمره شناخته ترین آنها در عرصه سیاست قرن بیست و دو دهه قرن بیست و یکم در حوزه سیاست خارجی آمریکا می باشد. کسینجر که با نام معمار برخی نظریه های سیاسی – امنیتی - دیپلماتیک در عرصه روابط بین الملل شناخته می شود در دسته نظریه پردازان واقع گرایی کلاسیک قرار دارد.
به گزارش بولتن نیوز، کسینجر از جمله طرفداران سیاست موسوم به «دتنت» یا کاهش تنش در روابط میان آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی و همچنین طرفدار گفتگو با چین کمونیست بود و از او با نام معمار رابطه آمریکا و چین در قالب دیپلماسی پینگ پونگی یاد می شود. رویکردی که در عرصه عمل موجب انشقاق میان بلوک شرق(شوروری و چین)شد و اختلافات آنها را تا جایی بسط داد که از امپریال ستیزی آنها پیشی گرفت و بیش از آنچه شد که بر سر امپریالیست فریاد می زنند و در نهایت به محو یکی و استحاله دیگری در نظام سرمایه داری منجر گردید. به عبارت بهتر ماحصل راهبردی اقدام کسینجر، به تاریخ سپردن اندیشه های کمونیستی در قالب ساختار حکومتی در ابعاد حکمرانی بود.
حلول ماکیاول در کالبد کسینجر توانست مبنای عقلانیت سوده در تمامی ادوار جنگ سرد و حتی پسا جنگ سرد را برای سیاست خارجی آمریکا به ارمغان بیاورد. رویکرد واقع گرایانه کسینجر در حوزه سیاست خارجی عمدتاً براساس ژئوپیلیتک ها و رئال پیلتیک ها(بر ملاحظات عملی و عملگرایانه به جای اصول ایدئولوژیک یا اخلاقی شهرت تمرکز داشت) بود. بطوریکه نظرش را درباره ایران فارغ از ساختارها و نظام سیاسی عنوان می کرد و اصل را بر موقعیت ژئوپیلیتکی ایران و تجارب حکمرانی آن به عنوان یک تمدن که در بستر تاریخ رشد یافته قرار می داد.
کسینجر به عنوان سیاستمدار مهار (نه صلح) با تاکید بر تقدم نظم بر صلح بنیانگذار دیپلماسی شاتل یا رفت و آمدی در خاورمیانه و سیاست بازدارندگی و تحریم علیه ایران و از علاقه مندان به توازن قوا در خاورمیانه میان قطب های درگیری از اعراب و اسرائیل بود. در مجموع کسینجر سیاستمداریِ شهره عملگرایی بود و هر آنچه را طراحی و تدوین می کرد برای مبنای منفعت و میزان سودی بود که براساس محاسبات برآورد می کرد. بطوریکه حمایت های او از دیکتاتور نظامی اندونزی در تهاجم به تیمور شرقی، حمایت از تهاجم رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی به آنگولا ، همکاری با سیا برای سرنگونی «سالودار آلنده» رئیس‌جمهور منتخب دموکراتیک شیلی ، حمایت از نسل‌کشی در بنگلادش، طرح بمباران مناطق مرزی میان ویتنام با کامبوج و لائوس و صدور مجوز استراق سمع خبرنگاران و کارکنان خود، گویای میدان و مغناطیس عمل کسینجر در عرصه سیاست و سیاست خارجی ست.
خلاصه اینکه هنری کسینجر را باید تجسم رویای آمریکایی در عرصه سیاست و بین الملل قلمداد کرد که سیاست را منهای اخلاق و تکریم انسانیت می داندو اصل منعفت و دستاوردی ست که باید حاصل حاصل گردد به هر شکل و شیوه ای.

شما می توانید مطالب و تصاویر خود را به آدرس زیر ارسال فرمایید.

bultannews@gmail.com

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۳
0
0
اگر انسانی بالفرض باخوکی زنا و محصول آن نوزادی نجاستخوار شود ؛ آینده نزدیک تمدن غرب به مراتب حرامی تر نجس تر ومتعفن تر از مدفوع آن نوزاد نجاستخوار خواهد بود
و همین امر بزرگترین عامل سقوط آن تمدن خواهدشد
کسینجر قاتل؛ یکی از بسیارافرادی است که در کاشت و داشت وبر داشت این تمدن سهیم است
زیدآبادی کاسه لیس چقدر دیدنی وقهرمانی در لیس زدن
نظر شما

آخرین اخبار

پربازدید ها

پربحث ترین عناوین