گروه سیاسی: فکسینجر هر که باشد و هرگونه اندیشیده باشد در قالب یک سیاستمدار آمریکایی شناخته می شود نه یک اندیشمند یا فیلسوف صرف در عرصه تئوریک و نظریه پردازی. در واقع تاریخ حضور وی در عرصه سیاست نشان دهنده نوع تفکر و قالب فکری وی می باشد که کسی نمی تواند آن را تطهیر و پاکیزه کند.
به گزارش بولتن نیوز ، حال با توجه به واقعیت شناخته شده نحوه عمل این سیاستمدار پیر آمریکایی عده ای در ایران سعی در پاک کردن چهره خشن او با دستمال های کثیف هستند. کسانی همچون کرباسچی، عبدی و زیدآبادی و روزنامه هایی چون هم میهن، انتخاب، اعتماد و شرق و ... داغدار مرگ کسینجر شده اند و در نقش مریدان برای این مرشد آمریکایی شان اشک می ریزند.
واقعیت امر این است که امر بر چگونگی فکر کردن و باور عملی این افراد مشتبه بوده و دیگر نیازی به واکاوی نیست. حال پرسش این است که وقتی این چنین برای کسینجر بر سر میزنند و برای او آگهی ترحیم و تحلیل سیاسی در رسانه هایشان منتشر می کنند می شود به آنان اعتماد کرد؟ آیا در بزنگاه های حساس در کنار ایران خواهند بود؟
در حقیقت آنچه واضح و بدیهی این است که مسئله و قضیه نفوذ جدی بوده و هست و در شرایط فعلی نیز باید با حساسیت زیادی آن را پیگیری کرد. بنحویکه آنچه از ناحیه این اتفاق مهم باید برای آن چاره اندیشی کرد، صدمات و خساراتی ست که در آینده می تواند از ناحیه عزاداران داخلی آمریکایی ها بر کشور وارد شود.
خلاصه کلام اینکه اگر روزی شرایط ناآرامی و ناامنی بر کشور حادث گردد بواسطه نفوذی ها و آمریکا پرست های داخلی و غرب گداها دیگر نباید بدنبال سرنخ آن در خارج بود بلکه باید ریشه خطر را در داخل جست.
شما می توانید مطالب و تصاویر خود را به آدرس زیر ارسال فرمایید.
bultannews@gmail.com
رفت پیش برژینسکی قعر جهنم.