گروه اقتصادی: شرکت پارس خودرو با ثبت افزایش 60 درصدی زیان طی شش ماه اول سال جاری برای خروج از شمولیت ماده 141 قانون تجارت، برنامه افزایش سرمایه را در دستور کار قرار می دهد.
به گزارش بولتن نیوز، جزییات صورت های مالی شش ماهه شرکت پارس خودرونشان می دهد که این شرکت در لیست شرکت های مشمول ماده 141 قانون تجارت و در معرض ورشکستگی قرار دارد.
ماده ۱۴۱ قانون تجارت تصریح می کند که اگر بر اثر زیانهای وارده حداقل نصف سرمایه شرکت از میان برود، نشانه مشکلات جدی مالی است و هیئت مدیره مکلف است بلافاصله مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام را دعوت کرده تا موضوع انحلال یا بقاء شرکت را بررسی کند.
گروه خودروسازی پارس دوسال پیش یعنی در تاریح 29 فرودین 1400 نیز افزایش سرمایه ای به میزان 400 درصد را داشته است.
پارس خودرو در گزارش صورت های مالی میان دوره ای تلفیقی شش ماهه خود اعلام کرده است که به منظور اصلاح ساختار سرمایه و خروج از شمولیت ماده 141 قانون تجارت، از طریق توسعه محصولات با حاشیه فروش بالاتر و تغییر در ترکیب تولید، تصمیم دارند که روند زیان دهی را متوقف کرده و زیان انباشته را به حداقل ممکن کاهش دهد.
برنامه دیگر این شرکت افزایش سرمایه اعلام شده است که به نظر می رسد این افزایش سرمایه از طریق قیمت گذاری مجدد اموال و مستقلات این مجموعه خودروسازی صورت خواهد گرفت.
شرکت همچنین اعلام کرده که با افزایش سرمایه قصد جذب منابع مالی از موسسات مالی را دارد.
در گزارش صورت مالی این شرکت، رکود اقتصادی عامل موثر بر وضعیت کنونی بازار این شرکت اعلام شده است.
خودروسازان از سال 97 از شمول ارز مبادله ای خارج شده و در گروه کالایی دو مشمول ارزنیمایی قرار گرفتند؛ موضوعی که باعث افزایش قیمت قطعات وارداتی خودروهای مونتاژی شد.
پارس خودرو تولیدکننده محصولات رنو و برلیانس است. با خروج شرکت رنو از ایران به دنبال اعمال تحریم های آمریکا و متوقف شدن مراودات بانکی با چین دوگروه از محصولات این شرکت یعنی رنو و برلیانس متوقف شد.
پارس خودرو در حال حاضر خودروهای کوئیک، بدنه پراید (CKD) و سهند را تولید می کند.
این شرکت در شش ماهه نخست امسال مجموعا58 هزار و 136 دستگاه خودرو و قطعات خودروتولید کرده است.
شما می توانید مطالب و تصاویر خود را به آدرس زیر ارسال فرمایید.
bultannews@gmail.com